INFORMATII PENTRU PACIENTI

Ce afectiuni se pot trata cu produsele Orthoflex

Tratamentul cu Orthoflex se recomanda pentru urmatoarele afectiuni:
– Artroza: Ca definitie artroza este boala care consta in distrugerea cartilajului suprafetelor articulare, care devine mai moale si mai subtire. Leziunea primara in artroza este la baza cartilajului. Este o afectiune reumatica cronica, cu evolutie inceata, dar progresiva. Este foarte des intalnita si afecteaza mai mult pe femei decat pe barbati.
Tratamentul cu acid hialuronic este o solutie pentru tratarea artrozei, in functie de gravitatea artrozei pe care o are pacientul.
– Sinovita: Se manifesta atunci cand membrana care acopera interiorul capsulei articulatiei mobile este inflamata. Uneori, sinovita este declansata de alte afectiuni (guta). Sinovita, daca nu este tratata, poate duce la erodarea osului.
– Bursita: este o inflamatie acuta/cronica a bursei, ceea ce duce la dureri moderate si severe resimtite de pacient.
– Guta: sau artrita gutoasa. Este o afectiune care cauzeaza dureri articulare severe. Se manifesta prin febra, frisoane, mancarimi.
– Gonartroza: este o boala articulara degenerativa care apare mai ales la femei, dupa 60 de ani. Este o afectiune care provoaca dureri, dar afecteaza si miscarea articulatiei. Daca nu este tratata, boala duce la leziuni osoase, inflamatii locale, scaderea mobilitatii, formarea de ciocuri osoase.
– Coxartroza: coxartroza este o afectiune degenerativ-distrofica a articulatiei soldului.
– Tendinita: este o afectiune degenerativa care presupune inflamatia unui tendon. Se ajunge in aceasta situatie in urma suprasolicitarii tendoanelor.

Medical injection psd