Injectie cu acid hialuronic Orthoflex ONE

Injectie cu acid hialuronic Orthoflex ONE
Injectie cu acid hialuronic Orthoflex ONE

Orthoflex ONE este un tratament unic, este un gel viscoelastic injectabil in seringa preumpluta, care se injecteaza intraarticular pentru tratarea artrozei.
Este recomandata 1 injectie pe an pentru o artroza in stadiu mediu, medicul curant va indica exact perioada la care se va repeata urmatoarea injectie cu Orthoflex.

Acesta este similar cu lichidul sinovial prezent in articulatii, lichidul sinovial este pentru lubrefiere si absorbtia socurilor. Orthoflex ONE contine acid hialuronic 60 mg/3 ml reticulat (cross-linked), de inalta puritate si sulfat de condroitina 90 mg/ 3 ml, cu greutate moleculara mare care garanteaza o eficienta excelenta si un efect terapeutic puternic (peste 3 milioane de Daltoni). Obtinut prin procesul de bio-fermentatie, origine sintetica, ofera deplina siguranta si elimina orice reactie adversa. Orthoflex ONE este o seringa preumpluta, sigilata cu blister, care asigura 3 ani garantie de valabilitate, sterilizat prin autoclav.

Sulfatul de condroitina si acidul hialuronic cu Orthoflex ONE in tratarea bolilor articulatilor degenerative.
– Hialuronatul contribuie cu proprietati de lubrefiere la lichidul sinovial si controleaza fluxul de fluid in interiorul si exteriorul articulatiei.
– Se injecteaza in articulatiile cu osteoartrita (OA) pentru a usura durerea si rigiditatea. Sulfatul de condroitina este o componenta structurala a agrecanului din cartilaj si ofera o mare parte din rezistenta la compresie.
– Sulfatul de condroitina si acidul hialuronic stopeaza distrugerea cartilajului si actioneaza ca un mediator.
– Utilizarea sulfatului de condroitina ca un agent reticulat creste biocompatibilitatea si biodegradibilitatea unui polimer nativ si stopeaza degenerarea cartilajului si chiar sprijina structura de regenerare a cartilajului.
– Ortoflex ONE – este imbunatatit prin reticulare(cross-linked), preponderent elastic, ofera protectie capacitatii mecanice ridicate si imbunatateste lubrifierea (≥45Pa caracteristica a lichidului sinovial uman).

Tratamentul consta in administrarea intra-articulara a monodozei Orthoflex ONE.
– Este indicat pentru tratarea artrozei din orice stadiu, artroza usoara, medie sau severa.
– Orthoflex ONE este recomandat pacientilor care sufera de dureri ale articulatilor si de mobilitate redusa. Aceste simptome pot aparea datorita bolilor degenerative sau din cauza unor traumatisme.
– Orthoflex ONE trateaza durerea, reda mobilitatea si elasticitatea articulatiei, protejeaza cartilajul ca rezultat al patologiei traumatice in articulatia genunchiului si a altor articulatii sinoviale (sold, glezana, umar, cot, incheietura mainii, degete, degetele de la picioare, precum si temporomandibular)
– Este de asemenea indicat pentru reducerea durerii de dupa artroscopie.
– Este contraindicat la copii, femei gravide sau care alapteaza.

Tratament 1 injectie.
– 60 mg / 3 ml (2%) hialuronat de sodiu.
– 90 mg / 3 ml (3%) sulfat de condroitina.
– Greutatea moleculara medie 3 milioane Daltoni (date de viscozitate).
– Elasticitate minima 110 Pa (2,5 Hz efort maxim)
– Viscozitate minima 45 Pa ( 2,5 Hz efort maxim)

Orthoflex ONE este produs in conformitate cu Good Manufacturing Practice(GMP) si ISO 13485, fiind certificat un produs cu ingrediente de inalta calitate, marcajul CE dispozitiv medical fiind in conformitate cu Directiva Europeana 93/42/EE.