5 PRP

450 lei

10 PRP

800 lei

20 PRP

1400 lei

50 PRP

3250 lei

PRP eprubeta cu gel separator

PRP - eprubeta pentru plasma cu gel separator​
PRP - eprubeta pentru plasma cu gel separator​

PRP - eprubeta pentru plasma cu gel separator

Eprubeta de recoltare a sangelui in vid.
Eprubeta de recoltare a sangelui in vid PRP este un dispozitiv medical conceput pentru a obține rapid și în siguranța plasma îmbogațita cu trombocite (PRP) din sangele integral autolog în scopul obtinerii concentratului de celule.

Plasma imbogațita cu trombocite (PRP), care se obtine prin intermediul eprubetei de recoltare a sangelui în vid PRP, este utilizata pentru regenerarea celulara în aplicatii medicale precum ortopedie, reabilitare fizica, dermatologie, chirurgie estetica si plastica, ginecologie.

Eprubeta de recoltare a sangelui PRP în vid este ambalata individual, in blister transparent din PVC. Simbolurile de avertizare necesare la nivel international, lotul, data expirarii, denumirea societatii distribuitoare, numele producatorului si codul de bare al produsului sunt prezente pe ambalaj. Produsul este fabricat din material plastic medical fara pirogeni. Capacul de silicon si gelul de separare sunt necarcinogene. Eprubeta este vidata în mod autonom in timpul productiei in fabrica in scopul recoltarii a 5-8 ml de sange.

1. Punctia venoasa este efectuata cu ajutorul unui ac pentru probe multiple steril cu suport de catre un specialist, in conformitate cu procedurile spitalului.
2. Eprubeta PRP este impinsa spre suport pentru a face ca acul pentru probe multiple sa intre în eprubeta.
3. Sangele necesar este extras automat in eprubeta prin aspirare.
4. Eprubeta PRP se introduce în centrifuga (în termen de 5 minute) si se executa timp de 6 minute la 2.800 rpm. (NOTA: Inainte de a porni centrifuga, alta eprubeta cu aceeași greutate trebuie pusa vizavi de eprubeta PRP pentru a impiedica dezechilibrul).
5. Dupa centrifugare, pentru a omogeniza plasma, eprubeta este rasturnata usor de 5-6 ori fara a fi agitata. (NOTA: Scopul acestei rasturnari este de a face ca trombocitele (buffy coat) care se afla pe suprafata gelului de separare sa se raspandeasca in mod egal în interiorul plasmei).
6. In timpul rasturnarii, capacul eprubetei trebuie sterilizat cu un dezinfectant adecvat.
7. Dupa dezinfectarea capacului, se monteaza un ac la o seringa sterila si apoi plasma este extrasa din eprubeta prin penetrarea capacului de silicon.
8. PRP-ul prelevat este injectat in zona respectiva a pacientului in decurs de 10-15 minute. (NOTA: Inainte de injectare, acul care este folosit pentru prelevarea plasmei trebuie inlocuit cu un ac nou steril).

Plasma imbogațita cu trombocite (PRP) obtinuta din Eprubeta PRP poate fi utilizata pentru urmatoarele aplicatii:
– Ortopedie
– Reabilitare fizica
– Dermatologie
– Estetica si chirurgie plastica
– Ginecologie
– Aplicatii dentare
– Vindecarea ranilor
– Alte aplicatii care necesita regenerare celulara.

– Nu utilizati produsul daca ambalajul steril este deteriorat.
– Produsul este destinat NUMAI unei singure utilizari. Nu il reutilizati.
– Nu utilizati produsul dupa data expirarii.
– Nu deschideti si nu indepartati capacul eprubetei in timpul aplicarii tuturor procedurilor pentru a preveni contaminarea.
– Pastrati produsul departe de lumina directa a soarelui.
– Eprubeta PRP nu este potrivita pentru uz personal. Aceasta TREBUIE sa fie utilizata de catre profesioniști. Se recomanda ca sangele sa fie centrifugat imediat dupa ce a fost extras de la pacient, iar plasma sa fie injectata imediat dupa ce a fost centrifugata.